Sljedeći dio Prethodni dio Sadržaj

4. Predavanje informacija ovom dokumentu

Ohrabrujem svakoga tko održava Linux distribuciju ili prima narudžbe neka ovom KAKO-u o tome preda informacije. Lako je i zabavno, a i besplatna reklama. Ovaj dokument šalje se i arhivira na mnogim mjestima (pogledajte slijedeći dio).

4.1 Vrste

Zanimaju nas informacije o:

Ako će informacija o uslugama i povezanim proizvodima biti previše, odvojit ću ih u poseban KAKO.

4.2 Kako predati

Za predaju opisa ovom KAKO-u, pošaljite poruku na esr@snark.thyrsus.com s ovim informacijama. Ovaj format neće čitati računalo; svako polje može biti dugo koliko god želite, ali volio bih da svaki opis nije duži od, recimo, 50 redova.

Name:

Ime usluge ili distribucije.

Distributor:

Ime tvrtke, osobe, itd. koja distribuira/održava uslugu ili distribuciju. Treba sadržavati i adresu, e-mail, telefon i (ako je moguće) WWW stranice.

Provider's Description:

Opis distribucije ili usluge koju nudite. Ako je to distribucija softvera, dodajte i informacije o tome koji su programi uključeni, verzijama, općenito o instalaciji, potrebama itd.

Internet Access:

Gdje se vaša usluga ili distribucija može nabaviti preko Interneta; obično WWW ili FTP adresa.

Ordering:

Kako naručiti vašu distribuciju ili uslugu, ako je to moguće. Dodajte cijene, informacije o poštarini, načine plaćanja, itd.

Support:

Informacije o uvjetima tehničke podrške i ugovorima o podršci.

Miscellaneous:

Sve ostalo što smatrate važnim.

Last Freeze Date:

Vrijeme kada ste zamrznuli svoju trenutnu verziju/e, te procjena redovitosti nadogradnji.

4.3 Napomene o predavanju

Neka vaš opis bude što kraći. Ako želite dodati još informacija, dodajte referencu gdje ih se može dobiti FTP-om ili e-mailom; ovi su opisi samo pokazivači na daljnje izvore informacija.

Ako nudite više od jedne usluge ili distribucije, za svaku koristite odvojene opise.

Vaše opise mogu uređivati radi kratkoće i sažetosti ako nađem nebitne informacije ili je opis preopširan. Inače bi sadržaj trebao ostati jednak.

Kada predajete informacije Distribucije KAKO-u, jamčite podrazumijevanu dozvolu za moje korištenje opisa u drugim materijalima, kao što su knjige iz LDP-a i drugi on-line dokumenti. Na primjer, informacije iz Distribucije KAKO mogu se uključiti u tiskanu knjigu o Linuxu. Ako ne želite da vaš opis uključujem u druge materijale, molim vas da to napomenete.


Sljedeći dio Prethodni dio Sadržaj